שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

24/04/2016 | 15:43 | מאת: שיר

העפעף העליון הימני צנח בעקבות הזרקת בוטוקס בין הגבות, באופן שהעין סגורה כמעט לגמרי. התחלתי טיפול בטיפות. הרופא שהזריק לי את הבוטוקס ציין שיש אפשרות לקבל זריקה בנקודה מסוימת בעפעף כדי לשפר את המצב, אבל שנדרשת מיומנות גבוהה להזרקה כזו. אני לא מעוניינת שהוא יעשה לי את ההזרקה מכיוון שאינני סומכת עליו. האם אתה מבצע את הפרוצדורה? אם לא- האם תוכל להגיד לי לאיזה רופא עלי לפנות? דחוף לי מאוד לטפל בזה כדי לא לבטל חתונה בחודש מאי. אודה מאד לקבלת תשובתך בדחיפות

שיר היקרה, מזל טוב! ודאי שלא הייתי דוחה חתונה בגלל עפעף צנוח על רקע הזרקת בוטוקס. אייני מכיר זריקות שהופכות את התופעה. יחד עם זאת, טיפות עיניים כמו פנילאפרין אן אלפאגן יכולות להרים בחזרה את העפעף. בברכה, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים