ויצמן 57 א נהריה

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

22/11/2015 | 23:38 | מאת: ענת

שלום, אני בת 63,לאחרונה צניחת העפעפיים אצלי מורגשת ופחות אסתטית,קיבלתי המלצה מרופאת העיניים לעבור תהליך רפואי שבו יורידו את העור העודף.. שאלתי, בבקשה, האם התהליך הוא בהרדמה מלאה? , האם קיים חשש לאי סימטריות ויורגש בעניים?, האם ישנה השפעה כל שהיא על העיניים עצמן? גם אם למעשה הטיפול הוא חיצוני? אודה לתשובתך בברכה

ענת היקרה, שלום! בד"כ ההליך להסרת עודפי עור נעשה בהרדמה מקומית עם טישטוש. השאיפה היא תמיד לסימטרייה מלאה, אך מאחר ומדובר בהליך כירורגי שמבוצע ע"י אדם, ולא מחשב, תמיד כדאי לקחת בחשבון שעלולה להתקבל א-סימטרייה מסויימת. יכולים להתפתח סימפטומים של יובש בעין, אם מסירים כמויות מוגזמות של עור, שעלולות להפריע לסגירה נינוחה של העין. בהצלחה, ד"ר זיידר.

29/11/2015 | 19:28 | מאת: ענת

שלום האם מתקיימת פגישת תיאום ציפיות לפני ביצוע ההליך הרפואי?

מנהל פורום צניחת עפעפיים