פטוזיס

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

04/08/2015 | 20:43 | מאת: חסום

ד"ר זיידר שלום הייתי אצל רופא מנתח לקביעת ניתוח ובסיכום היה רשום את הדברים הבאים : Mrd של 4 מ"מ מימין , 2.5 מ"מ משמאל פעילות לבטור טובה ou Crease סימטרי פנילאפרין לשמאל הרים ל mrd של 4 מ"מ , מימין צונח לפי herings raw ל 3 מ"מ תיקון של cm של 6 מ"מ עכשיו השאלה היא ההחלטה של הרופא טובה ? ומה פירוש המושג cm ? תודה רבה

05/08/2015 | 06:53 | מאת: חסום

השאלה הנוספת היא .. האם לדעתך ההחלטה לעשות את הניתוח בצורה של cm של 6 מ"מ היא טובה או שהייתה אפשרות אחרת לעשות את הניתוח עם אחוזי הצלחה גבוהים יותר ?

מנהל פורום צניחת עפעפיים