הרמת עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

03/09/2014 | 09:19 | מאת: שרה

אני כבר שלושה שבועות לאחר הרמת עפעפיים עליונות רציתי לדעת האם זה נורמלי שיש עדיין בצקות מתחת לעיניים

שרה שלום! נפיחות של העפעפיים התחתונים בעקבות ניתוח של העליונים יכולה, אכן, להימשך מספר שבועות. הנפיחות משנית בדרך כלל להמטומות - דימומים תת עוריים ששוקעים בכח הכובד תחת העור לעפעפיים התחתונים ובצקת כתוצאה מהטראומה הניתוחית. בימים הראשונים קומפרסים קרים מקלים, ובתקופה הזו של 3 שבועות לאחר הניתוח - הזמן שחולף עוזר לספיגת הנפיחות. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים