מה לעשות לעין יותר קטנה?

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

10/01/2024 | 17:52 | מאת: רחל

היי נולדתי אם עין אחד יותר קטנה מהשני וזה מפריעה לי מבחינה אסתטי האם אפשר לעשות משהו לזה וכן למי אלי לפנות?

רחל יקרה, שלום! מראה של עין קטנה יותר יכול לנבוע מכך שהעין אכן קטנה, מסיבה כלשהיא, או בגלל עפעף עליון צנוח (פטוזיס). על מנת לאבחן את מצבך - רצוי לפנות לבדיקה ולהערכה אצל רופא עיניים, בכדי לקבל המלצות לפיתרון הבעייה. בברכת בריאות, דר' ניר זיידר, רופא עיניים, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים