עפעף נפול אחרי בוטוקס

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

13/07/2023 | 00:55 | מאת: מירב

קיבלתי את הטיפות איופיד לשבוע והצניחה חזרה האם אפשר להמשיך להשתמש בטיפות למשך כמה שבועות עד שהעין תסתדר?

מירב יקרה, שלום! סיבוך שכיח של הזרקת בוטוקס בקרבת העין הוא צניחת עפעף. ניתן להשתמש בטיפות איופידין למספר חודשים, עד חלוף צניחת העפעף. משמח לדעת שהמצב הפיך וחולף תוך 3-4 חודשים עם התפוגגות ההשפעה של זריקת הבוטוקס. בברכת בריאות, דר' ניר זיידר, מומחה אוקולופלסטיקה, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

19/07/2023 | 00:25 | מאת: מירב אביטל

תודה רבה לך ד״ר

מנהל פורום צניחת עפעפיים