צניחת עפעפיים אישה בת 40

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

03/03/2023 | 22:18 | מאת: טל

שלום,איך מטפלים בחולשת שרירים תופעה שאי אפשר להסבירמבמהלך בדיקת mriמוח.גלגלי העיניים התרוצצו לאורך כל הבדיקה מהשנייה הראשונה .כאליו משהו זז לי במוח במרכז המצח יום אחרי הייתה פזילה למס שע שעברה ורעד גבות ועפעפיים במיקןד ובכל עצימת עיניים רעד המצב השתפר רק כשהעפעפייםמצנחומבשני העיניים וניתן היה לעצום לישון קצת יותר טוב.עדיין יש רעידות.מה עושים?מה מקרים בארץ או בעולם ..

טל יקרה, התיאור שלך מאד לא ספציפי. הייתי ניגש לבדיקה אצל רופא העיניים המטפל. התופעות שאת מתארת יכולות לנבוע מבעיות בתחום העיניים, הנוירולוגיה או הפסיכיאטריה. בברכת בריאות, דר' ניר זיידר, מומחה אוקולופלסטיקה, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים