ניתוח מנח עפעיים עליוניים מורכב

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

11/11/2022 | 20:04 | מאת: תהל

שלום רב, לאחרונה הייתי אצל רופא עיניים כדי לקבוע מועד לניתוח עפעפיים עליוניים. קבלתי מכתב ובו נכתב: תיקון מנח עפעף מורכב באשפוז יום כירורגי. מה הכוןנה במה שנכתב לי? אודה על תגובתך. תודה מראש.

תהל יקרה, שלום, אישפוז יום כירורגי - הכוונה לניתוח משנעשה בבית החולים, באופן אמבולטורי, כלומר באים לניתוח ומשתחררים הבייתה מבית החולים, ללא לינה. לגבי תיקון מנח מורכב - קשור לקידוד של הניתוח לצורך הפקת טופס 17 (התחייבות לניתוח) מן הגורם המבטח / קופת החולים. בברכת בריאות, ד"ר ניר זיידר רופא עיניים מומחה בפלסטיקה של העין אתר: www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים