עין קטנה ועין גדולה

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

08/05/2022 | 20:46 | מאת: חיה

הי אני סובלת מcrvo ןcrao בעין אחת וכתוצא מכך עלה לי הלחץ בעין אז עשיתי ניתוח להורדת הלחץ ואז ניהיה לי עין אחת קטנה ואדומה רציתי לדעת עם יש מה לעשות לזה חוץ מללבוש עדשה מיוחדת... תודה רבה!

חיה יקרה שלום, אכן, לאחר מחלות קשות כמו חסימות עורקיות / וורידיות של כלי הדם של הרשתית, בהן מתפתחת גלאוקומה קשה, שמטופלת בטיפולים כירורגים להורדת הלחץ - העין מתנוונת ומתכווצת. לצורך קוסמטי - מתאימים, לעיתים, עדשה קוסמטית שתיתן מראה יפה ואסתטי לעפעפיים ולעין. בברכת בריאות, דר' זיידר, מומחה אוקולופלסטיקה, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים