אסימטריה לאחר ניתוח הרמת עפעפיים עליונים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

09/06/2021 | 22:16 | מאת: מירי

עברתי לפני שבוע ניתוח הרמת עפעפיים עליונים בשתי העיניים. ניתוח רפואי בשל עודף עור. עין שמאל היתה בעייתית יותר. כיום עין שמאל עדיין קטנה לעומת עין ימין. האם יתכן שהניתוח לא צלח ? מתי רואים תוצאות סופיות ? אני עדיין עם תפרים . תודה

מירי יקרה, שלום! בשבועות הראשונים לאחר הניתוח כשיש עדיין המטומות ובצקת שטרם נספגו, משנית לטראומה הניתוחית - מוקדם לשפוט לגבי הסימטרייה. רצוי להתרחק לפחות חודשיים ממועד הניתוח על מנת לשפוט לגבי הצלחת הניתוח, מבחינת הסימטרייה. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

22/09/2021 | 20:40 | מאת: בעייה דומה

גם אני עברתי לפני שבוע ניתוח עפעפיים עליוניים, וגם אצלי ישנה אסימטרייה ( עיין ימנית קטנה יותר מהעיין השמאלית). אני סקרנית לדעת האם מירי שעברה ניתוח ביוני, האם האסימטרייה חלפה אצלה? ושאלה נוספת, אם האסימטרייה לא תוקנה, האם ניתן לתקן זאת על ידי ניתוח נוסף?

23/09/2021 | 18:14 | מאת: מירי

היי האסימטריה חלפה מעצמה אחרי חודש לערך

20/02/2024 | 20:47 | מאת: שמחה

חצי שנה לאחר הרמת עפעפיים ועדיין עין שמאל יותר קטנה ??? אודה לתשובה.

מנהל פורום צניחת עפעפיים