ניתוח פטוזיס קל מולר

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

09/03/2021 | 00:05 | מאת: מורן

ניתוח לפני חודש וחצי.יש עדיין הפרשות.המנתח טוען כי לא רואה שהעפעף צנוח או נפוח.מתוסכלת.אשמח לדעתך.

09/03/2021 | 08:11 | מאת: מורן

העליתי תמונות. האם רואים אותן?

11/03/2021 | 08:20 | מאת: מורן

העפעף צנוח יותר מלפני הניחוח

מורן יקרה שלום! החלמה לאחר תיקון פטוזיס עשוייה להימשך כמה חודשים. מובן שיש שוני בין מטופל למטופל ואורך ההחלמה תלוי גם בטכניקה הניתוחית. הנפיחות תלך ותתפוגג באיטיות. כדאי להמשיך במעקב אצל הרופא המנתח. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

11/03/2021 | 19:43 | מאת: מורן

תודה על תגובתך! לצערי,התשובות והיחס שאני מקבלת מהמנתח לא מספקים. במידת הצורך- מתי ניתן לנתח שוב? תודה מראש

מורן יקרה, שלום! קיים אתגר כירורגי בתיקון פטוזיס מולד, ותוצאה מושלמת אינה מובנת מאליה. התמונות לא עלו. רצוי להתרשם באופן בלתי אמצעי בבדיקה פרונטאלית ממנח העפעף ותנועתו. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים