אסימטריה אחרי ניתוח פטוזיס

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

20/02/2021 | 00:07 | מאת: לירון

שלום ד"ר, יש לי א-סימטריה בין עין ימין לשמאל לאחר ניתוח פטוזיס, עברו 5 שבועות ועדיין זה קיים.. נראה שעדיין יש נפיחות מעל שני העיניים. האם לגיטימי שתהיה א-סימטריה בשלב הזה? מתי והאם זה יסתדר? תודה.

לירון, שלום! השאיפה בתיקון פטוזיס היא, כמובן, לסימטרייה; אולם קיימים גורמים אובייקטיביים שעלולים להקשות על השגת תוצאה אופטימלית, כמו למשל, תיפקוד הלבטור טרום הניתוח, ועוד. אם מדובר בא-סימטרייה קלה, בשלב זה של ההחלמה - לרוב מסתדרת, אך לעיתים, אם בולטת, דרוש תיקון נוסף. כדאי לשוב למעקב הרופא המנתח. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים