אי סימטריה בעיניים, ועין "תפוסה"

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

03/07/2020 | 10:39 | מאת: גליה

היי דוקטור לפני כמה חודשים הזריקו לי בוטוקס ובבוקר אני קמה עם תחושה של עין תפוסה... בנוסף העין נראית בבוקר פקוחה ובמשך היום נראה כאילו היא מתעייפת והעפעף קצת צונח האם אפשר לייחס להזרקה? תודה

גליה יקרה שלום! הייתי ממתין 6 חודשים מיום ההזרקה על מנת לתת להשפעת הבוטוקס להתפוגג, ושופט אם התפוגגה התופעה שאת מתארת - על מנת להסיק אם יש קשר בין ההזרקה לבין התחושה בעפעף. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים