נזק תמידי לעפעף כתוצאה מהזרקה גדולה

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

03/03/2020 | 10:49 | מאת: אנה

היי, תודה דוקטור רציתי רק לדעת אם הזרקת כמות גדולה של בוטוקס מתחת לעפעף יכולה גם היא לנתק את שריר הלבטור ולגרום לנזק תמידי , כלומר לצניחת עפעף שלא חוזרת למצב הרגיל לפני ההזרקה. ואם כן, האם אפשר להגיע אליך לתיקון , אם בכלל אפשרי. המון תודה

אנה יקרה שלום! הזרקת בוטוקס בד"כ גורמת לחולשה חולפת של השריר, ולא לנזק קבוע. יש להמתין שישה חודשים לחלוף ההשפעה של החומר, לפני ששופטים האם דרוש תיקון כירוגי. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים