[email protected]

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

22/02/2020 | 18:42 | מאת: אנה

היי דוקטור אני כבר כמה חודשים אחרי בוטוקס שהוזרק מתחת לגבה של עין אחת שנעשתה צרה יותר מעין שמאל שלא הוזרקה. האם בוטוקס יכול לגרום למתיחה של הרקמות וניתוק השריר שמרים את העפעף? כלומר יכול להיות נזק פיזי מההזרקה, וזה מה משאיר את העפעף נפול לאורך זמן? תודה

אנה יקרה שלום! ההשפעות של הזרקת בוטוקס הפיכות. אם בטווח שישה חודשים מן ההזרקה העפעף לא חזר למנחו המקורי - הייתי ניגש להערכת / בדיקת רופא עיניים. בברכה, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים