הזרקתי חומצה הלרונית מתחת לעין

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

07/01/2020 | 14:06 | מאת: נועה

האם הגיוני שיצר אסימטריה בעינים?אםכן מה עליי לעשות? להמיס את החומר או להמתין שיספג?יכול להיות נזק בלתי הפיך?לחוצה

07/01/2020 | 14:08 | מאת: נועה

וזה יצר לי מראה של עין אחת יותר גדולה מהשנייה. ממש לחוצה! מצרפת תמונה תודה

נועה יקרה, שלום! תיתכן א-סימטרייה בעבות הזרקת חומרי מילוי, אם כמות החומר שהוזרק / פיזורו ומיקום ההזרקה לא שווים בין שתי העיניים. הנחמה היא שהמצב הפיך, החומר ייספג בתוך מספר חודשים והמצב ישוב לקדמותו. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים