בלפרוספאזם ודיקור סיני

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

10/11/2019 | 12:46 | מאת: יורי

האם ידוע לד"ר זיידר על פתרון לבעיה של בלפרוסםזם באמצעות רפואה אלטרנטיבית ובמיוחד דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים + תרגילים ותזונה?

יורי יקר שלום! אומנם, כרופא עיניים אני בעד רפואה קונבנציונלית,אך מאחר שהפיתרונות הקונבנציונלים התרופתיים והכירורגים לבלפארוספזם ראשוני הם בעלי יעילות מוגבלת - אין לי התנגדות שהמטופל ינסה טיפולים אלטרנטיביים. אין לי היכרות עם התועלת בטיפולים אלטרנטיביים, אך רצוי להתמיד גם בטיפולים הרגילים, שלהם יש תועלת מוכחת. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים