עפעף שצנח לא רוצה להשתחרר

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

09/11/2019 | 14:07 | מאת: קמי

בוטוקס שהוזרק לפני 4 חודשים תחת הגבה לעפעף העליון גרם לצניחה של העפעף עד היום יש תחושה של עפעף רדום והעין נראית מאוד שונה מהעין השנייה. מתחילה לחשוב שאולי זה לא מהבוטוקס.... מה עושים?

קמי יקרה, שלום! השפעת הזרקת בוטוקס יכולה להימשך עד כחצי שנה ממועד ההזרקה, למרות שייתכן שפעולתו תפוג גם מוקדם יותר, תלוי בחילוף החומרים ובפירוק הרעלן על ידי הגוף. אם עדיין תחושי בהבדל במראה העפעפיים בחודש/יים הקרובים - מומלץ לפנות להערכה אצל רופא עיניים. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים