צניחת עפאף לאחר הזרקת בוטוקוס

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

03/11/2019 | 07:53 | מאת: ***

שלום. עשיתי בוטוקוס בין הגבות ומסביב העיניים ביום החמישי של ההזרקה קמתי בבוקר עם צניחת עפאף רצינית מאןד העין סגורה כמט לגמרי עיוות מוחלט של הפנים. האם ניתן לתקן זאת? אני בבית לא יוצאת לעבודה.

בוקר אור למוזרקת היקרה, אנא עייני בתשובות לשאלות דומות בתחתית הפורום... חשוב לחזור למעקב אצל הרופא המזריק. רק לנחמך: אפקט הבוטוקס זמני. כמו כן, קיימות טיפות שיכולות לתת תיקון חלקי / מלא לצניחת העפעף. בברכת בריאות, ד"ר ניר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים