יובש בעיניים טיפוך IPL

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

03/10/2019 | 01:39 | מאת: דני

שלום ד"ר בן 68 סובל מספר שנים מיובש בעיניים מטופל ברסטטיס ובהילו קומוד -לאחרונה טיפות אלו לא עוזרות שמעתי שיש טיפול IPLשעשוי לעזור האם הםרקטיקה הרםואית אכן מאששת את הדבר שטיפול כזה עשוי לעזור תודה

דני יקר, טיפול IPL הוא טיפול בהקרנת איזור העפעפיים באור באורך גל שלפי המטפלים משפר את תיפקוד בלוטות מייבומיאן. אלה הבלוטות הטארזליות בעפעפיים שמייצרות את השיכבה השומנית של פילם הדמעות, זו המונעת את האידוי המהיר של הדמעות מפני השטח של העין. המטפלים מציגים מחקרים מבוקרים המוכיחים את יעילות הטיפול. הטיפול פופולרי יותר בחו"ל (אוסטרליה, למשל) וצבר תאוצה בארץ רק בשנה האחרונה. היכרתי מטופלים בודדים שהתנסו בו וכמה מהם דיווחו על שיפור. ליובש בעין יכולים להיות כמה וכמה גורמים, כשתיפקוד לקוי של בלוטות מייבומיאן הוא רק אחד הגורמים. הייתי מתייעץ עם רופא העיניים המטפל שלך באשר לכדאיות לנסות טיפול זה במקרה הספציפי שלך. בברכת בריאות, ד"ר זיידר. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים