מה הסיכוי ליובש בעיניים לצמיתות לאחר ניתוח עפעפיים עליוניים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

09/12/2018 | 08:43 | מאת: איה

מה הסיכוי ליובש בעיניים לצמיתות לאחר ניתוח עפעפיים עליוניים אם צריך להרים עפעף גם מצידי העין איזה סכין עדיפה כדי להקטין את הסיכוןלצלקת בולטת.

איה שלום! אם יש נטייה ליובש בעיניים - תיתכן החמרה מסויימת בסימפטומים לאחר ניתוח הרמת עפעפיים. כמובן - רצוי לבצע הערכה טרום ניתוחית אצל רופא עיניים ולבצע ניתוח שמרני, אם אכן קיימת נטייה ליובש. לגבי הסכין לשימוש בזמן הניתוחף, על מנת למזער הצלקת - הייתי משאיר זאת לשיקול המנתח ומתייעץ עימו. בברכה, ד"ר זיידר.

נא ראי מענה לשאלה קודמת.

מנהל פורום צניחת עפעפיים