עפעף כבד וקצת נפול.

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

13/03/2018 | 19:16 | מאת: ישי

שלום, בן 27, סובל מעפעף כבד וקצת נפול(נפילה 1.5 ממ) לאחר דלקת קשה בעין. עברה כמעט שנה ועדיין יש סימפטומים. אני לא יכול לעבור ניתוח בגלל עיניים יבשות. השאלה היא האם ניתוח לייזר להסרת עודפי שומן יוכל לעזור קצת עם המצב בדרך עקיפה? הבעיה אצלי היא בעיקר בשריר אבל יש גם קצת עודף עור

שלום! אם יוסרו רק עודפי העור והשומן, בלא לטפל בשריר - העפעף יישאר נפול. כדאי לגשת להערכת רופא עיניים אוקולופלסטיקאי באיזור מגוריך. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים