טיפול במכשיר לייזר לעפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

18/12/2017 | 08:47 | מאת: דנה

שלום ד"ר, חברה שלי טופלה בלייזר עם תוצאות מדהימות בעפעפיים. האם תמליץ על טיפול בלייזר? תודה

דנה שלום, לי עצמי אין ניסיון בשימוש במכשיר. מה שאני כותב הוא לקחים מן הסיפרות, וכאלה שלמדתי בכנסים. מכשיר הלייזר יכול לשמש כמכשיר חיתוך בניתוחי עפעפיים. היתרון שלו הוא היעדר / צימצום של דימום בזמן הפעולה. יחד עם זאת, יש להשתמש באמצעי זהירות קפדניים, על מנת לשלוט בעובי החתך ולצמצם הסכנה שבפגיעה בעין. קימים מעט מקומות שמחזיקים מכשיר לביצוע לייזר בלפארופלסטי בארץ, בגלל יוקר המכשיר. אם התרשמת לטובה מן התוצאות - שווה לגשת להתייעץ. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים