תופעת לוואי לאחר ניתוח כושל

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

13/05/2017 | 17:40 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 40 לאחר ניתוח מתיחת עפעף תחתון כושל , כתוצאה מהניתוח סובלת מזה חודשיים מאקטרופיון בשתי העיניים וככל הנאה אזדקק לניתוחים נוספים. האם מוקדם מידי לפנות למומחים עמ לתקן את הנזק (חודשיים לאחר ניתוח)

יעל היקרה שלום! אקטרופיון יכול להתפתח כסיבוך של בלפארופלסטי עפעף תחתון, כתוצאה של הסרת יתר של העור באספקט הוורטיקלי של העור. אם האקטרופיון הוא בדרגה קלה - יכול להשתפר, ואף להסתדר, עם מסאז'ים, מישחות סטרואידליות וסבלנות... התערבות כירורגית חוזרת בד"כ ננקטת לאחר מספר חודשים, אם אין רזולוציה עצמונית. בכל מקרה הייתי נשאר במעקב הרופא המנתח, אלא אם כן הוא מפנה אותך להתייעצות אצל גורם אחר. בברכת בריאות, ד"ר זיידר.

מנהל פורום צניחת עפעפיים