צניחת עפעף

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

04/04/2011 | 13:19 | מאת: אבירן

שלום אני בן 22 והעין ימין שלי רוב הזמן העפעף נפול אך אני חייב לציין כשאני מרים את העפעף הוא נשאר במקום ואם אני סוגר את העיניים ופותח העפעף צונח שוב , הייתי בבדיקה אצל רופא עיניים אמר לי שאני צריך ניתוח אבל שאלתי המון ואמרו לי שזה לא הגיוני שבגיל 22 אני אמור לעבור ניתוח לצניחת עפעפים הייתי רוצה לדעת מה הסיבה לכך , זה נראה עין אחת קטנה אחת גדולה וזה מפריע לי ....

04/04/2011 | 13:20 | מאת: אבירן

הייתי רוצה לדעת מה הסיבה לצניחת העפעף בעין שמאל ? תודה רבה .

04/04/2011 | 13:25 | מאת: אבירן

אני מתנצל שאני מגיב כמה פעמים אך אני חייב לציין גם שאני מאוד מתנגד לניתוח והייתי רוצה לדעת אם יש פיתרון אחר , צניחת העפעף משפיעה עוד יותר כשאני עייף .

מנהל פורום צניחת עפעפיים