מה עושים עם הכללית ?

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

07/02/2012 | 23:59 | מאת: אביתר

שלום רב אני חולה סרטן שלפוחית השתן עם גרורות בעמוד השדרה. הגידול בשלפוחית טופל בהצלחה לעת עתה. הגידול בחוליות הינו קשה ומתפשט. לצורך הטיפול בחוליות אני נדרש לעיתים תכופות לצילומי mri ו ct pet.קופת חולים מסרבת לאשר לי צילומים אלה ואני נדרש לשלם אלפי שקלים . כל בקשותי הושבו ריקם.אנא, עזרו לי למצוא פתרון בפני הקיר האטום הזה. אם תרצו אוסיף פרטים אודה לכם מאד.

שלח לי במייל מעט חומר על המחלה שלך ואנסה לעזור לך [email protected]

14/02/2012 | 14:16 | מאת: אביתר

תודה אשלח

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד