נעלים

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

08/08/2011 | 12:37 | מאת: שולמית

שלום לך אני עברתי אירוע מוחי ורגל שמאל שלי השתתקה משרד הבריאות אישר לי סד קצר קניתי נעלים במידה 46 של גברים אבל אני רוצה מאוד נעל של אישה התקשרתי לחברות שמתמחות בנעלים בהזמנה אבל הם רוצים מעל 2000 שקל לנעל האם קופ"ח מכבי יכולה להשתתף או מה אני עושה ? תעזור

תתקשרי למוקד השירות של מכבי ותשאלי אותם אני באמת לא יודע את הנוהל של מכבי לגבי נעליים

08/03/2012 | 20:35 | מאת: דבי

רק עם אישור של אורטופד תקבלי מימון. לא ברור למה את לקחת מספר כה גבוה גם לי עשו סד אני מידה 41 ולקחתי נעלי ספורט 4E מידה 43

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד