המוגלובין נמוך ושיעול בלתי פוסק

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

21/06/2010 | 09:07 | מאת: אייל

שלום דוקטור, אימי הובחנה כחולה בצהבת מסוג C לפני יותר משנה. היא טופלה במסגרת טיפול נסיוני בשילוב של זריקה שבועית וכדורים יומיים (איני זוכר את שם התרופות, אך ניתן לברר זאת). במהלך הטיפול, שמוגדר כטיפול למשך שנה, היא התחילה להשתעל בצורה כרונית וקשה, בנוסף לאחר חצי השנה הראשון של הטיפול, רמת ההמוגלובין שלה התחילה לרדת (רמה 7), כך שמינון התרופות בטיפול צומצם לה מספר פעמים במהלך התקופה. כחלק מנסיון להתגבר על רמת ההמוגלובין הנמוכה היא אף קיבלה מספר מנות דם. לאחר תשעה חודשים הוחלט להפסיק לה את הטיפול בשל רמת ההמוגלובין הנמוכה. בבדיקה שקיימה לאחרונה, קיבלה תשובה שלילית על המצאות ההפטיטיס C בדמה, ידיעה משמחת לכל הדעות, אך עדיין השיעול ממשיך ורמות ההמוגלובין שלה אינן עולות למרות שעבר כבר למעלה מחודש מאז הפסיקה את הטיפול. בבדיקת המוגלובין שנעשתה לה השבוע , התוצאה הייתה 5 !!! רופאת המשפחה שלה כבר ממזמן אובדת עצות ואנחנו לא יודעים כל כך למי לפנות. אודה לך אם תוכל לחוות את דעתך ולהפנות אותנו לגורמים מומחים, גם אם הדבר כרוך בתשלום.

אני מציע שתנסו לפנות לרופא מומחה במחלת ריאות קשה לי להמליץ לך על רופא ספציפי

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד