החזר עבור לידת תאומים פרטית/ ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד

21/09/2012 | 10:59 | מאת: הילה

שלום, בשעה טובה, אני בהריון תאומים, יש לי ביטוח של כללית מושלם פלטינום, וכן ביטוח בריאות של הראל. חשבתי להזמין רופא ללידה שיילד אותי (הבנתי כי זו לידה מורכבת), החלופה האחרת היא שאוזמן לניתוח קיסרי (תלוי במצגים שיהיו) שאלתי היא האם עבור הזמנת רופא ללידה אקבל החזר מהביטוח המשלים, והאם אני זכאית להחזר כזה במצב של ניתוח קיסרי מתוכנן מראש (ומה עם ניתוח קיסרי לא מתוכנן? אוכל לקבל החזר בדיעבד?) בתודה ושנה טובה הילה

שלום, מהמשלים לא תקבלי החזר בכל מקרה מהביטוח הפרטי - תלוי בסוג הביטוח - אפשר שתקבלי השתתפות בעלות הרופא המנתח

23/09/2012 | 20:03 | מאת: א

תבדקי במוקד שירות

מנהל פורום ביטוח משלים - כללית מושלם, מכבי זהב ועוד