ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

11/11/2010 | 19:33 | מאת: ליאור

ד"ר שלום רב אני עשיתי את הניתוח טבעת בקיבה לפני חודש וחצי בערך ולא ממש מצליח לי מבחינה תזונתית אני סגור על 5 סיסי ואין מגבלה בכלום הכל עובר השאלה שלי היא : האם כל מזון שעובר בהרגל אכילה קודם שזה במהירות יכול לגרום להחלקת הטבעת או הזזה של הטבעת מהמקום ?באיזה מקרים יכולה הטבעת לזוז או להחליק?

13/11/2010 | 19:03 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

מעבר מהיר של אוכל לא גורם להחלקת הטבעת. הקאות מרובות יכולות להפריע. צריך סבלנות. השאלה שלי למה בחרת טבעת? למה לא ניתוח קיצור קיבה אחר כמו שרוול או מעקף קיבה? אשמח לענות על השאלות

12/12/2010 | 22:47 | מאת: דורון

למה לא לבחור בטבעת? לי זה נראה הכי טוב כי אפשר לכוון אותה כל החיים, לא? וליאור אתה באמת אוכל הכל כמו מקודם בלי הגבלה בכלל? נשמע מוזר אבל גם אני התחלתי להיות ממש מוגבל רק ב6 סיסי.

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר