קיצור קיבה לאחר הריון

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

28/05/2015 | 09:28 | מאת: שירה

כמה זמן לאחר לידה (בניתוח קיסרי) ניתן לעבור ניתוח לקיצור הקיבה?

בוקר טוב . שליחה על האיחור . מומלץ לתכנן הריון לאחר שנה שנה, וחצי מניתוח הרזיה . הכל לאחר הערכה ע"י הרופא המנתח ועל ידי הדיאטנית ובתיאום עם רופא גיניקולוג . בהצלחה . ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

בוקר טוב וסליחה על האיחור . מומלץ לתכנן הריון כעבור שנה , שנה וחצי לאחר ניתוח בריאטרי . תמיד לאחר תיאם עם רופא מנתח ועם דיאטני. בנוסף הערכת רופא נשים . בכבוד רב ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר