הזעה והסמקה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

19/05/2015 | 16:31 | מאת: שאול

האם בניתוח למניעת הזעת יתר בכפות הידיים מנתקים עצב שונה מזה שמנתקים בניתוח למניעת הסמקה בפנים? או שמדובר באותו עצב שמשפיע על שתי התופעות- הסמקה וגם הזעה?

בוקר טוב וסליחה על האיחור . סמפטקטומיה - ניתוק בשרשרת העצבים הסמפטטיים בגובה חוליות גבוהות בבית החזה - נותן תוצאות טובות מאוד לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים . אין לי נסיון בטיפול בהסמקה בפנים . תתיעץ עם רופא משפחה ואנדקרינוג לנושא . בכבוד רב ד"ר ג'זמאוי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר