ראשון לציון

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

16/05/2015 | 14:31 | מאת: אייל

שלום דוקטור אני שנה וקצת לאחר ניתוח מעקף כיבה ירדתי יפה בדיוק מה שרציתי באחרונה התחלתי לעלות במשקל אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר עליתי מהניתוח 5 קג אני דואג

בוקר טוב אייל . מצטער על האיחור . עליה במשקל לאחר ניתוח מעקב קיבה נצפאת באחוז מסויים מהמנותחים . מעקב צמוד ומסודר במרכז שבו נותחת אצל הכירורג ואצל הדיאטנית חשובים מאוד . ביחלק שנוי בהרגלי אכילה מהווה גורם רציני לעליה במשקל , למשל אנשים שמתחילים לאכול ממתקים או לנשנש . פעילות הספורט בצורה מסודרת ומבוקרת היא חשובה . אני מציע שתיצור קשר עם הצוות שנתח אותך ולהכנס למסלול של מעקב מומלץ במנוחים בסוג זה של ניתוח . בהצלחה ד"ר ג'זמאוי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר