שרוול בBMI תקין

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

24/08/2014 | 22:33 | מאת: דיאנה

שלום, ברצוני לדעת האם יש אפשרות לעבור ניתוח שרוול ללא התוויה רפואית, מסיבות קוסמטיות הקשורות בתעסוקה המקצועיות, כאשר הBMI תקין מבחינה רפואית אבל ויזואלית הינני בעלת מראה ממוצע-מלא והעבודה שלי דורשת ממני להיות רזה (רקדנית מקצועית). האם יש אפשרות לעבור את הניתוח באופן פרטי ומה הן העלויות? תודה מראש :)

סליחה על האיחור . לא נתן לבצע ניתוח בריאטרי לא לפי הקרטריונים . כנראה את לא עומדת בזה . נא לפנות לדיאטנית.

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר