עמידה בתנאים

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

20/05/2014 | 21:29 | מאת: חנין

אני בת 35 מעוניית לעבור ניתוח קיצור קיבה כבר עברתי כל הבדיקות ונותרה לי בדיקת הוושט שנקבעה לעוד שבוע ימים אני רוצה אם הנתונים שלי מתאימים כדי לעבור את הניתוח שומנים 277 כולסטרול 207 HDL 42 NON HDL 166 משקל 100 גובה 164 כבד שומני ושאלה אחרונה כמה שמן ההמתנה לוועדה בבית חולים ציבורי וגם לניתוח וכמה הן ימי האשפוז אחרי ניתוח שרוול אודה לך על התשובה וגם שכחתי לציין שאני סובלת מלחץ דם גבוה ללא טיפול על פי המלצת הרופא שלא צריך עדיין טיפול תרופתי

שלום חנין . ה BMI שלך הוא 37 במדד כזה המנותח חייב לסבול מעוד מחלה הקשורה להמנת יתר . בנתיים מופיע אצלך ערכים גבוהים של שומן . בכדי לעבור וועדה בריאטרית את צריכה להשלים כל הבדיקות וההערכות . תקבעי מועד ביקור במרפאת השמנת יתר כאן ותבואי עם כל המסמכים . אם המסמכים מלאים וקופת חולים נותנת התחיבות לביצוע ניתוח הרזיה כאן תוכלי לגשת לוועה לאחר הביקורת הראשון במרפאה תוך שבועיים לארבע שבועות . לאחר מכן אם את עוברת הוועדה הניתוח יבוצע בין חודש לשלשה חודשים . בהצלחה ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

21/05/2014 | 14:58 | מאת: חנין

לד"ר גזמאוי שלום את האמת לא הבנתי טוב את התהליך האם אני יכולה לפי מה שהבנתי להזמין תור אצלך ועדיין נשארה לי בדיקת הוושט בעוד שבועיים בערך והאם הוועדה היא בתוך בית החולים הלל יפה וגם חשוב לציין שמלבד השומנים אני גם סובלת מלחץ דם גבוה וכבד שומני שזה גם מהווה קרטריונים כדי לעבור את הניתוח

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר