קארין 33

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

27/05/2013 | 15:48 | מאת: קארין 33

שלום, אני בעלת BMI של 36 פניתי לרופא המשפחה שדחה את רעיון הניתוח (לא מציל חיים אז הוא לא נחוץ..). אני יודעת שצריך BMI של 40 או בעיות נשימה וכו', (חוץ מאסטמה אין לי כלום). כמה עולה בפרטי? האם ישנה דרך אחרת לקבל את הניתוח דרך הביטוח המושלם? אשמח לעזרה קארין

שלום קרין האנדקציות לניתוח לצורך הרזיה הם BMI מעל 40 או מעל 35 עם מחלות נלוות להשמנה. לא מתבציע הניתוח גם באופן פרטי אם המועמד לא ממלא אחת משני הקרטריונים הנ"ל . בכבוד רב ד"R ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר