מחיר קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

18/05/2013 | 19:07 | מאת: מאי פ

שלום שמי מאי פ בת 14 ואני מקריית שמונה כשהייתי בת 13 הגעתי למשקל של 105 קילו ועשיתי את דוקטור סימונס חודשיים והורדתי 20 קילו והעלתי 10 ניסיתי את כל הדיאטות האפשריות העומדות לפני אבקש לדעת מחיר של זה ואם יש הנחה או השתתפות עצמית אם מצב הכלכלי של הבית קשה נורא ....?

בוקר טוב מאי קודם כל, את בת 14 . צריך הערכה נוספת והיא הערכת אנדקרינולוג ילדים ופסיכולוג ילדים . בנוסף את מקבלת אנפורמציה על סיכויי ההצלחה ועל הסיבוכים האפשריים לכל סוג של ניתוח בריאטרי . אם את מבצעת הניתוח בבית חולים ציבורי את לא משלמת עבורו. בכבוד רב ד"ר ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר