האם זה נכון

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

26/09/2012 | 23:58 | מאת: יעל

שעצם זה שאוכלים רק מוצרי חלב בעלי אחוז שומן נמוך, הסידן אינו ניספג בעצמות וזה כאילו לא אכלת שום דבר.?

שלום . ספיגת הסידן וכניסתו לעצם קשורה בגורמים שונים וביניהם פעילות פיזית , פעילות בלוטת יותרת בלוטת המגן, סוג הכלכלה וספיגת תקינה במעיים .מדובר נוסה הכלכלה חשוב אך הסבר על מהות האוכל וכמותו לאחר ניתוח בריאטרי מקבלים אצל הדיאטנית . כלכלת מוצרי חלב לאורך תקופה ארוכה לא מומלצת . תתיעצי עם הדיאטנית והיא אמורה לסדר לך כלכלה תואמת המצב . בכבוד רב ד"ר ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר