תופעות לאחר פתיחת הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

21/08/2012 | 21:37 | מאת: יפית

שלום רב השבוע פתחתי את הטבעת ב2 cc מאזפתיחה יש לי בחילות הקאות ושילשולים כל דבר שקשור באוכל ממש דוחה אותי ישאמר שהגעתי למישקל של 44 קג שהיתי ממש חייבת ליפתוח ליפני זה היו לי הפרעות של אכילה שהיתי אוכלת ומקיאה הכל כרגע אני מנסה לעבוד עם פסכולוגית על ידי שיחות ויש לאמר שמאז שפתחתי הפסקתי עים הבולמוס של האכילה רק רציתי לדעת אים התופעות שיש לי זה נורמלי? בעבר פתחתי היו מיתנפחות לי הרגליים הפעם זה שוב קרה הרגליים שלי ממש התנפחו ומי שרואה את זה חושב שיש לי בצקות זה דבר ממש לא נורמלי אשמח לקבל תשובה מהר תודה יפית

בוקר וב ההקאות והבחילות יכולות להיות גם מסיבה תפקודית וגם מסיבה מכנית . לדעתי יש מרכיב תפקודי אצלך ולכן חשוב להתיעץ עם הפסיכולוג אך הכירורג שרוקן הטבעת יתן תשובה האם קיים אצלך גורם מיכאני . הבצקות ברגליים יכולים להיות כתוצאה מרמה נמוכה של חלבונים בגלל הקאות חוזרות יש לבציע בדיקות מעבדהה של תפקודי כבד , כליות ורמת חלבונים . אם הבדיקות לא עונות על הסיבה יש צורך בבירור של סיבה אחרת . תתיעצי עם רופא משפחה שיבדוק בתיק מחלות אחרות הגורמות לבצקת ברגליים . אני מיעץ שהרופא שרוקן הטבעת יבדוק אותך פסיכולוג ורופא משפחה . בכבוד רב ד"ר ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר