ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

14/06/2012 | 11:52 | מאת: לילך

אני בחורה בת 31 גובהי 1.65 ואני שוקלת 108 ק"ג. מאוד מעוניינת לעבור שינוי משמעותי. כפי שכבר קראתי כאן גם בעלי מוטרד מהמראה שלי. מה אני צריכה לעשות ולמי לפנות? האם זה דרך קופ"ח? מה זמן ההחלמה? מתי אוכל להיכנס שוב להיריון? יש לי תינוקת בת שנה וחצי. אשמח מאוד לקבל תשובות בהקדם.

כדאי לשמוע כירורג בריאטרי בנושא . הריון לאחר ניתוחים בריאטריים מומלץ כעבור שנה . משך ההחלמה בסיבובות חודש . אשפוז בסביבות ארבעה ימים . נתן לבציע הניתוח דרך שירותי הבריאות . קודם את צריכה לדבר עם רופא המשפחה שלך . יצייד אותך בבדיקות ויפנה אותך לכירורג בריאטרי . אנחנו בהלל יפה נסמח אם תגיעי אלנו . בהצלחה ד"ר ג'זמאווי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר