איך יכול ליהיות?!

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

27/04/2012 | 10:55 | מאת: מנותחת- מעקף קיבה

שלום רב, ב25.3.2012 עברתי ניתוח מעקף קיבה. היום אני חודש ויומיים אחרי, רזיתי 16 קילו. אתמול הצלחתי לאכול חצי פיצה ולאחר שעתיים בערך 3 קציצות ומרגז.... זה נורמאלי שאני מצליחה לאכול כמעט "רגיל"? אני לא מבינה למה זה "עובר" לי.... אני מכירה אנשים שעשו את הניתוח ליפני שנתיים+ ולא יכולים לאכול... למה אני יכולה לאכול? האם אני ארזה למרות ש"עובר" לי האוכל? אני מאוד מבולבלת ומתוסכלת.

יום טוב . אני מבין שעברת ניתוח מעקף קיבה ואת יורדת טוב במשקל . אנשים שעוברים ניתוחי מעקף קיבה , לרוב אוכלים יותר מאנשים שעוברים ניתוחי שרוול . חשוב לדעת שעוד יש זמן לראות התוצאות . בנתיים אין צורך בדאגה אך להיות במעקב חשוב , לא רק לוודוי הירידה במשקל אלא לביצוע בדיקות מעבדה שונות . בכבוד רב

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר