ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

02/03/2012 | 08:17 | מאת: קארין

היי שמי קארין ואני ובן זוגי מועמדים לניתוח מעקף קיבה.עשינו את כל הבדיקות ואפילו עברנו ועדה.שנינו עברנו לפני 3 שנים ניתוח שרוול אך עדיין יש עלינו משקל עודף .בחודש יוני בעזרת השם אנחנו עומדים להינשא והיינו רוצים להיות כבר אחרי הניתוח אך לצערי משיחות עם אנשים התורים ארוכים מאוד.מי יודע או מכיר מנתח שיסכים לקחת אותנו כפרוייקט ולנתח את שנינו ולא לחכות המון זמן.תודה ושבת שלום...ואנחנו מכרמיאל....

בוקר טוב קארין. אם לא ירדתם במשקל עקב ניתוח שרוול קיבה . נתן לדון על סוגים שונים של עוד התערבות. כל חולה עובר הערכה מחדש ולאחר מכן מוסבר לו סיכויי ההצלחה והסיבוכים האפשריים . נכון הטורים רחוקים . אני אישית לא מכיר כירורג בריאטרי שיכול לנתח אותך בתקופה של פחות מחודשיים . שיהיה לך בהצלחה. ד"ר ג'זמאוי

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר