כאבים בבטן אחרי מעקף

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

23/07/2020 | 18:53 | מאת: אורית

התחילו לי אתמול כאבים בקיבה ולמעלה בבטן אני עברתי לפני חודש ושבוע מעקף מלא והוצאת כיס מרה, אני לא מפסיקה ללכת לשירותים מאתמול לא היה לי ככה ויש לי חום 37 וכאבי רגליים אשמח לעזרה בכאבים האלו אולי משהו במעיים?

בוקר טוב רק היום חזרתי מתקופת בידוד. כל כאב לאחר ניתוח מעקף קיבה ובריאטרי בכלל מחייב התיעצות עם המנתח . לפעמים מדובר בכאבים ממקור בנאלי ולפעמים מעידים על בעיה . יש לזה סיבות שונות . בכל מקרה אני מייעץ לך לחזור לרופא המנתח ולשקול הפניה למיון . יום טוב

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר