כדורים לאחר מיני בייפס

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

14/03/2020 | 08:54 | מאת: דליה

לפני כשלוש שנים עברתי ניתוח מיני בייפס . לאחרונה התגלתה לי בעיה לבבית והרופא נתן לי כדורי ליטורבה 40 וכן כדורי מיקרופירין 100 ברצוני לדעת האם לא קיימת בעיה לקחת אותם בעקבות ניתוח המעקף שעברתי. תודה דליה

לאחר ניתוח מעקף קיבה חלק יכול להתרחש שנוי בספיגת חלק מהתרופות . בחלק מהתרופות אנחנו יודעים ובחלק אנחנו לא יודעים . בקשר לתרופות שרשמת אני מציע לפנות לרוקח או לרופא לב שימליצו על המינון . יום טוב ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

לאחר ניתוח מעקף קיבה יכול להתרחש שנוי בספיגת חלק מהתרופות . בחלק מהתרופות אנחנו יודעים השנוי, ובחלק אנחנו לא יודעים . בקשר לתרופות שרשמת אני מציע לפנות לרוקח או לרופא לב שימליצו על המינון . יום טוב ד"ר ג'זמאוי ג'מאל

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר