שוקלת אחד מניתוחי קיצור הקיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

20/03/2011 | 10:04 | מאת: מיריפ

שלום ד"ר סקרן גובהי 172 ומשקלי 98 ק"ג בעבר ירדתי בעזרת רדוקטיל 40 ק"ג, אח"כ נכנסתי להריון וילדתי וכיוון שנאסר השימוש ברדוקטיל בינתיים- עליתי בחזרה 30 ק"ג. אני מתוסכלת מאוד ולא מצליחה לרדת כרגע במשקל. יש לי בעיות נלוות של הפסקות נשימה וטריגליצרידים. איזה ניתוח יתאים לי?

22/03/2011 | 20:21 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

שלום לך יש 4 סוגי ניתוחים לטיפול בהשמנת יתר חולנית: 1- ניתוח טבעת מתכווננת 2- שרוול קיבה 3- ניתוח מעקף קיבה 4- ניתוח מעקף תריסריון צריך לדבר איתך על סוגי הניתוחים, ואיזה סוג ניתוח מתאים לך. ד"ר סקרן

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר