ניתוח תיקון לאחר SRVG

דיון מתוך פורום  כירורגיית השמנת יתר

23/02/2011 | 15:37 | מאת: שרון

ד"ר נאסר היקר, אני פונה אלייך לאחר שהייתי אצל כמה רופאים בנוגע לניתוח חוזר לאחר SRVG. עברתי ניתוח SRVG בשנת 1996 אחריו ירדתי יפה והגעתי למשקל מינימלי של 60 ק"ג עליו שמרתי עד לפני 7 שנים. מאז אני בעליה מתמדת וכיום אני שוקלת 113 ק"ג (גובהי 1.68). הרופאים איתם התייעצתי המליצו כולם על מעקף תריסריון, זאת בגלל שעברתי SRVG. כמו כן, כולם אמרו כי הניתוח קשה ודרסטי ופוגע משמעותית באיכות החיים אחריו, ולכן אני מאוד נרתעת מהניתוח. שאלותי הם: 1. האם אתה מקבל מבוטחי קופ"ח מאוחדת? 2. האם אתה מנתח מנותחי SRVG? 3. במידה וכן, איך אוכל להגיע אליך מוקדם ככל האפשר. תודה, שרון

24/02/2011 | 21:43 | מאת: ד"ר נאסר סקרן

שלום שרון אני חושב שקיבלתי ממך SMS ועניתי לך. אין בעיה להפוך את ניתוח SRVG לניתוח אחר. צריך לעבור על התיק הרפואי ועל כל הבדיקות. ד"ר סקרן

24/02/2011 | 23:54 | מאת: שרון

למרפאה באסותא. המון תודות ונתראה בעוד שבועיים.

מנהל פורום כירורגיית השמנת יתר