בקשר לבצקת מח עצם מחבלה - החלקה .

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

10/08/2016 | 01:38 | מאת: שי

היי מה אפשר לעשות אז אם אתה אומר לפי ההודעה הקודמת שרשמתי שעשיתי mri לחזה 10 חודשים אחרי הנפילה ומצאו בצקת מח עצם סביב הסטרנום ומתאים לחבלה רשום. אתה אומר שזה חבלה ניכרת לעצם ויש סיכוי שבר בשלבי החלמה . אבל זה 10 חודשים אחרי הנפילה הפציעה שהחלקתי. כל זה קרה שעפתי במהירות בפנייה בכביש וזרקתי ידיים להגן מנפילה וכתוצאה מזה נוצר הלחץ טראומה בחזה . אני סובל כאבים שאי אפשר לתאר . מה עושים ואיך מטפלים בזה. לרופא המטפל אין תשובה ושולח אותי סתם לקחת כדורים נגד כאב. שגם את זה ניסיתי ולא עזר . מה עושים איך מטפלים? שכחתי להוסיף שגם עשיתי חצי שנה אחרי מיפוי עצמות כל גופי ולא מצאו כלום היה תקין לגמרי. ופתאום הmri כן מצא אני מיואש עזרההה מה עושים תודה

שלום רב במידה ועדיין אין שיפור במצבך, ממליץ לפנות לרופא מומחה בניתוחחי חזה, אולי יהיה לו רעיון בהקשר לסיבת הכאב והטיפול.

מנהלי פורום פגיעות סחוס