תשובה של בדיקת CT

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

06/01/2016 | 14:31 | מאת: עופר

לפני כשבועיים ניחבלתי ברגל שמאל והיום קיבלתי תשובה של בדיקת ct שעשיתי לפני כשבוע אשמח להסבר של התוצאה: שברי תלישה שטוחים קידמית לזיז טרכליאר של קלקנאוס ולגבול עליון ותחתון אחורי של עצם הסירה עם הסננה קלה של הרכמות מסביב אשמח לפירוש והאם יש מקום לביצוע בדיקת mri...

נראה כי מדובר במתיחה של הרצועות באזור עגינתם בעצם. הטיפול ברב המקרים הוא פיזיותרפיה אשר מקלה מאוד. איני סבור שיש כעת מקום לבצוע MRI אולם ההחלטה הסופית צריכה להלקח לאחר בדיקה גופנית ובהתיעצות עם רופא מטפל

מנהלי פורום פגיעות סחוס