פיזיותרפיה לשחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

25/03/2014 | 21:02 | מאת: אתי

לפני שישה חודשים נפלתי ומאז יש לי נקודה מתחת לברך שמאל בצד שכואבת בזמן עמידה או הליכה לפי צילום יש היצרות לטרלית ניכרת ברצוני לדעת האם יכול להיות שהנפילה שלי גרמה לשחיקת סחוס אני בת 50 וכן בפיזיותרפיה עושים לי חום של אולטרסנד באותה נקודה שכואבת האם חום זה יכול להזיק או לגרום לכאב יותר או לעזור במקום שיש שם כנראה שחיקת סחוס .ודבר נוסף בבדיקת אולטרסנד יש חשד לקרע במיניסקוס לטרלי האם קרע חיצוני יכול להתאחות ולהבריא והאם אותם כאבים שבאותה נקודה זה כאבים של הקרע או של שחיקת סחוס לדעתך

לא סביר שהנפילה גרמה להצרות הניכרת ולשחיקת הסחוס אם כי בהחלט יתכןשהיא הפכה אותה לסימפטומתית. חום בפיזיותרפיה יכול לסיעע להפחתת הכאב, ולעיתים דוקא להחמרתו. אם חכם כבעל נסיון - אם זה עושה לך טוב המשכי - ולא חידלי.קרע מנסקיאלי בגיל הבוגר אינו מתאחה כי הנראה, אך הוא בהחלט יכול להיות אסימפטומתי. ביחס למיקום הכאב והגורם לו - יש להעזר בבדיקה גופנית. כל טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס