ניתוח ארסטרוקופיה

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

31/01/2014 | 15:19 | מאת: ירון

עברתי ארסטרוקופיה ב14-1 בברך שמה שבוצע בה הוא:הפרדות של קטע סחוס גרמי מאזור אחורי פנימי מה שהמנתח עשה זה שאיבת הסחוס ושטיפות.לקחתי עשרה ימים ארקוקסיה והתחלתי פיזיוטרפיה.עכשיו כשבוע אחרי שסימתי את הכדורים הרגל שוב מוגבלת בתנועה מעט חמה ונפוחה ויש לי "קליקים" כשאני מקפל ברך. האם זה מצב נורמאלי או שיש מצב שאצטרך תיקון לניתוח.

הערכת שיפור תפקודי בברך לאחר ניתוח הינה כששה שבועת לכל הפחות. בכל מקרה צריך מעקב רופא מנתח. שבוע טוב

מנהלי פורום פגיעות סחוס